Јубилеен концерт на КУД Бисер – Кичево

Културно уметничкото друштво „Бисер“ од Кичево кое надалеку ги промовира македонскиот народен мелос од Кичевско и Македонија деновиве имаат добра причина да прослават. Годинава се одбележуваат 10 години од нивното постоење. По тој повод, во четврток, на 20-ти јуни во Центарот за култура „Кочо Рацин“, КУД „Бисер“ ќе ги почести кичевчани со годишниот концерт, со кој ќе се одбележи нивниот 10-годишен јубилеј.

Им посакуваме уште многу јубилеи и концерти!

Коментирај:

(Kicevo.Mk се оградува од сите коментари кои наведуваат на национална, расна и верска нетрпеливост)