Министерот Абдулаќим Адеми денес ќе го посети Кичево

Министерот за животна средина и просторно планирање Абдилаќим Адеми ќе престојува во посета на општина Кичево. При неговиот претстој ќе има средба со претставници на локалната самоуправа.