Home » Archives by category » Магазин » Занимливости (Page 2)
Филингот кога врз вас пукаат со Калашников (видео)

Филингот кога врз вас пукаат со Калашников (видео)

Амерканската компанија „Тексас Арморинг Коорпорејшн“ (ТАЦ), чија главна дејност е преуредување на автомобили од сериско производство во блиндирани и оклопни возила, освен со зајакнување на металните делови и каросериите, се занимава и со вградување на специјални зајакнати стаклени површини. За да ги убедат потенцијалните клиенти дека нивните возила се безбедни и во случај кога некој […]

Page 2 of 212