Home » Archives by category » Магазин » Хумор
Иде зима!

Иде зима!

КРАЈ: Да не знаете на ФИНКИ дали има економски???

КРАЈ: Да не знаете на ФИНКИ дали има економски???

Знаењето е сила, знаењето е моќ!

Oдговор за милион долари

Oдговор за милион долари

Поисцрпен одговор неможеше да се даде.

ВИДЕО: Пијана девојка се обидува да стигне до дома

ВИДЕО: Пијана девојка се обидува да стигне до дома

Урнебесно видео за пијано патешествие на млада тинејџерка која тргнала накај дома. Неверојатно е што се’ човек може да направи кога ќе испие малку повеќе.

ВИДЕО: Не праќајте жена на технички преглед

ВИДЕО: Не праќајте жена на технички преглед

Никогаш. Сериозно, баш никогаш.  

ФОТО: Ако е „лепа“, мора да е и „брена“

ФОТО: Ако е „лепа“, мора да е и „брена“

Прашајте како им е на рокерите кога ќе им побараат адреса…  

Го тепам маж ми, дали проблемот е во мене?

Го тепам маж ми, дали проблемот е во мене?

   

ВИДЕО: Забележан диносаурус по Булевар Ослободување во Кичево

ВИДЕО: Забележан диносаурус по Булевар Ослободување во Кичево

Големиот гуштер е забележан вчера попладнето по булеварот на тревникот пред Стопанска банка. Веројатно му годело топлото време. Не се пријавени никакви инциденти. Во секој случај бидете внимателни. Анимација: Zlatko Zlate

Крмчо Змијарот од Брест

Крмчо Змијарот од Брест

Ако не сте слушнале за Крмчо Змијарот, сега ќе слушнете. Работит само со змии… и со жеништата си имат работа.

Мудрости од основно училиште

Мудрости од основно училиште

„Муслиманската библија се вика Кодак.“ (а јапонската се вика Фуџи…) * * *  Папата живее во Вакуум. (баш би било тоа фино!) * * * Во Франција некогаш криминалците ги усмртувале со желатин. (Французите секогаш биле нежни) * * * Кај нас мажите можат да се женат само еднаш. Тоа се вика монотонија. (гледате, тоа […]

Page 1 of 3123