Home » Archives by category » Магазин » Хумор (Page 2)
Ај сега оди обеси се…

Ај сега оди обеси се…

Без коментар…

Каде е Америка?

Каде е Америка?

… и викаш не си играл со дугмињата… Па каде е тогаш Америка, а?

И Бимилк го предвиде крајот на светот

И Бимилк го предвиде крајот на светот

Па и точното време.

Утре е понеделник…

Утре е понеделник…

:((((((

Бабееее, ја ко растураф на Кантер….

Бабееее, ја ко растураф на Кантер….

Родена пред вториот светски „кантер“.

Ваква сметка од ЕВН досега немате видено

Ваква сметка од ЕВН досега немате видено

Додека го чекаме оној непопуларен момент да видиме колку ќе се изгориме од EVN, се случуваат и вакви ситуации. Сликава се врти по социјалните мрежи. Или попот кој го крстел му ставил несекојдневно име или EVN по секоја цена ќе ви наплати, па вие викајте се како сакате.

Потекло

Потекло

Од каде си? – Од Македонија. Молдавија? – Не, не … Македонија…знаеш, Дарко Панчев, Горан Пандев, Александар Македонски, Тоше Проески… аааааа, Македонијааа….Гулабица, Магарица… – Не, не… од Молдавија сум!

ВИДЕО: Ќе го палиме собранието!

ВИДЕО: Ќе го палиме собранието!

…а ние ќе го гасиме со Кока-Кола!!! ПС – Најновиот паликуќа се одзива на името Зијадин Села. Во собрание – никогаш досадно.

Студентска снаодливост

Студентска снаодливост

Кога си во зорт…

Врв на пијанство!

Врв на пијанство!

Од ова подолу нема.  

Page 2 of 3123