Home » Archives by category » Магазин » Хумор (Page 3)
Хитлер полуде кога дозна дека Србија изгубила од Македонија

Хитлер полуде кога дозна дека Србија изгубила од Македонија

Србите си направија добра шега на сопствена сметка. Видеово, кое е по којзнае кој пат искористено, доби нова димензија. Овој пат фудбалска.

Без гајле брат, нема да боли

Без гајле брат, нема да боли

Почетоците на тетовирањето.

Само полиција да не ги запре

Само полиција да не ги запре

Човек може на се да налета по патиштава.

Не ‘и пиет апојте редовно

Не ‘и пиет апојте редовно

…да не речете после дека не ве предупредил!

Page 3 of 3123