Home » Archives by category » Магазин (Page 19)
И Брус Вилис му се намерачи на Apple

И Брус Вилис му се намерачи на Apple

Брус Вилис ќе го тужи „Епл“ за разјаснување на прашањето на правата за по смртта, објави  „Сан“.  Ова е уште една во редот најавени или веќе подигнати тужби против компанијата. Вилис (57) сака неговите деца да можат легално да ги наследат музичките содржини собрани преку „Епл“ музичката платформа „ај Тјунс“ по неговата смрт. Условите на користење […]

Паркирајте во дневна!

Паркирајте во дневна!

Бројот на паркинг-места во Сингапур е ограничен и сопствениците на автомобили стравуваат да ги остават на паркинг, за што на помош „пристигнале“ дизајнери. Сопственик на исклучително скап автомобил во дел од градот со ексклузивни станови сега својот автомобил може да го паркира – во дневната соба. Хамилтон Паркс е зграда во Сингапур со 30 станови […]