Играчка која им овозможува на бебињата да прават селфи и да ги ставаат на Фејсбук

Холандсикиот дизајнер Лаур Корнет ја иритирале новите горди родители кои на Фејсбук  ги објавуваат апсолутно сите чекори на своето дете. Забележувајќи дека нејзината

Read more

Поради технички пропуст од банкомат подигнал речиси 1,5 милиони долари

Келнерот Ден Сондерс од австралискиот град Вангарет, станал милионер откако во февруари случајно открил технички пропуст на банкомат, што му

Read more