Добивајте вести од Кичево директно на вашиот email

Категории: Кичево

Регистрирајте се и добивајте вести од Кичево директно на вашиот email и не пропуштајте ниедна вест, настан или промоција. Останете во тек. Пополнете ја следната контакт форма.

* обавезно пополни

Коментирај:

(Kicevo.Mk се оградува од сите коментари кои наведуваат на национална, расна и верска нетрпеливост)

Документарен филм посветен на судбините на членовите на првиот президиум на АСНОМ во кој влегувал и нашиот сограѓанин, Владимир Полежиноски, интелектуалец и составувач на првите документи на Асномска Македонија.

FB Analytics


Tags: , ,