Изборите завршија пред 3 месеци

Категории: Кичево

Локалните избори завршија пред повеќе од 3 месеци. И покрај тоа на неколку објекти низ Кичево сеуште се поставени изборни материјали со политички пораки кои, безмалку, се гледаат од цел град.

Без да навлегуваме зошто се сеуште таму и по 3 месеци од изборите, време е истите да бидат отстранети од политичката партија која ги поставила.

Коментирај:

(Kicevo.Mk се оградува од сите коментари кои наведуваат на национална, расна и верска нетрпеливост)

Документарен филм посветен на судбините на членовите на првиот президиум на АСНОМ во кој влегувал и нашиот сограѓанин, Владимир Полежиноски, интелектуалец и составувач на првите документи на Асномска Македонија.

FB Analytics


Tags: ,