KEY SAFETY SYSTEMS ги објави првите огласи за работа

Категории: Кичево, Слајдер

Американската компанија Key Safety Systems која треба да започне со работа во ТИРЗ Кичево, деновиве ги објави првите огласи за работа.

Компанијата бара:

1) Техничар за одржување (една позиција). Потребни квалификации:

– завршено средно училиште од областа на техничките науки

– минимум 2 години работно искуство во оваа бранша;

– солидно познавање и ракување со опрема;

– солидно познавање на англискиот јазик и соодветната терминологија за оваа позиција;

– познававање на германски и/или италијански се зема како предност;

Пријавувањето трае до 25 септември 2014.

Види го целиот оглас и потребните услови за оваа позиција и аплицирај.

 

2) Инженерски менаџер (една позиција). Потребни квалификации:

– факултет од областа на техничките науки / завршени пост-дипломски студии;

– најмалку 3 години работно искуство во областа, по можност во автомобилската индустрија;

– напредно ниво на познавање англиски јазик;

– познававање на германски и/или италијански се зема како предност;

– одлични комуникациски способности;

Пријавувањето трае до 25 септември 2014.

Види го целиот оглас и потребните услови за оваа позиција и аплицирај.

 

3) ИТ менаџер (една позиција). Потребни квалификации:

– средно образование / завршен факултет од областа на Информатичките технологии;

– најмалку 1 година релевантно работно искуство на слична позиција, по можност во автомобилската индустрија;

-многу добри компјутерски способности;

– одлично познавање на англискиот јазик;

Пријавувањето трае до 25 септември 2014.

Види го целиот оглас и потребните услови за оваа позиција и аплицирај

 

4) Менаџер за логистика (една позиција). П потребни квалификации:

– диплома за завршено средно или високо образование (дипломи од курсеви или обуки);

– минимум 3 години работно искуство, од кои 2 години на слична позиција;

– напредно познавање на англиски јазик, познавање и на италијански е предност;

– компјутерски способности;

Пријавување до 25 септември 2014.

Види го целиот оглас и потребните услови за оваа позиција и аплицирај

 

5) Финансиски контролор (една позиција). Потребни квалификации:

– диплома за завршено високо образование;

– минимум 3 години работно искуство на слична позиција;

– напредно познавање на англиски јазик;

Пријавување до 25 септември 2014.

Види го целиот оглас и потребните услови за оваа позиција и аплицирај

 

6) Менаџер за кавлитет (една позиција). Потребни квалификации:

– завршен факултет од областа на техничките науки;

– најмалку 3 години работно искуство на иста или слична позиција;

– одлично познавање на англиски јазик;

– познававање на германски и/или италијански се зема како предност;

Пријавување до 25 септември 2014.

Види го целиот оглас и потребните услови за оваа позиција и аплицирај

 

7) Царински службеник (Референт за увоз – извоз). Потребни квалификации:

– образование на колеџ;

– додипломски студии од областа на Меѓународната трговија се смета за предност;

– добро познавање на царинската регулатива

– најмалку 2 години на слична позиција

– Познавање на англиски јазик. Познавање на германски/италијански се смета за предност

Пријавување до 25 септември 2014.

Види го целиот оглас и потребните услови за оваа позиција и аплицирај

 

 

Коментирај:

(Kicevo.Mk се оградува од сите коментари кои наведуваат на национална, расна и верска нетрпеливост)

Документарен филм посветен на судбините на членовите на првиот президиум на АСНОМ во кој влегувал и нашиот сограѓанин, Владимир Полежиноски, интелектуалец и составувач на првите документи на Асномска Македонија.

FB Analytics


Tags: , , , ,