Зошто да не (некогаш)?

Категории: Кичево, Слајдер

Кичево 2025? Што мислите? Некој да напрви подобра проекција? Вашата (позитивна) визија? :)

Коментирај:

(Kicevo.Mk се оградува од сите коментари кои наведуваат на национална, расна и верска нетрпеливост)

Документарен филм посветен на судбините на членовите на првиот президиум на АСНОМ во кој влегувал и нашиот сограѓанин, Владимир Полежиноски, интелектуалец и составувач на првите документи на Асномска Македонија.

FB Analytics


Tags: ,