Крмчо Змијарот од Брест

Ако не сте слушнале за Крмчо Змијарот, сега ќе слушнете. Работит само со змии… и со жеништата си имат работа.

Коментирај:

(Kicevo.Mk се оградува од сите коментари кои наведуваат на национална, расна и верска нетрпеливост)