Кичевскиот метал бенд Melissa го најавува вториот албум

Категории: Магазин, Слајдер

Скоро по 2,5 години Од издавањето на првиот албум „Stars to the universe“, кичевскиот метал бенд Melissa го најавува и вториот албум „The Unknown Beyond (2013)“. Промоцијата треба да се случи за 2 недели, најпрво во Кичево, па во Скопје.

На албумот се поместени 11 песни на англиски јазик. За разлика од првиот албум, песните на вториот се пожестоки. Материјалот е подготвуван во  Kreco Sound Studio во Охрид.

Дека станува збор за одличен материјал можевме да се увериме и самите. Бендот промовира 2 песни на нивната facebook страница, ви ги пренесуваме тука. Повеќе од промоцијата!

Поврзете се:

Facebook: Melissa Macedonia (official)
Myspace: melissamacedonia

YouTube: melissamacedonia
e-mail: melissamacedonia@gmail.com

 

 

Коментирај:

(Kicevo.Mk се оградува од сите коментари кои наведуваат на национална, расна и верска нетрпеливост)

Документарен филм посветен на судбините на членовите на првиот президиум на АСНОМ во кој влегувал и нашиот сограѓанин, Владимир Полежиноски, интелектуалец и составувач на првите документи на Асномска Македонија.

FB Analytics


Tags: , , , , ,