Културно, историско и природно наследство

Категории: Наследство

  • Личности
  • Верски објекти
  • Објекти заштитени со закон
  • Природни убавини и реткости
  • Флора и фауна
  • Интересно

Коментирај:

(Kicevo.Mk се оградува од сите коментари кои наведуваат на национална, расна и верска нетрпеливост)

Документарен филм посветен на судбините на членовите на првиот президиум на АСНОМ во кој влегувал и нашиот сограѓанин, Владимир Полежиноски, интелектуалец и составувач на првите документи на Асномска Македонија.

FB Analytics


Tags: , , , , ,