Легендарниот мирц и уште поголемите легенди на него

Овој е еден од нив. По некое време сфаќавте дека не е едноставно да прашаш секого АСЛ ПЛС.

Коментирај:

(Kicevo.Mk се оградува од сите коментари кои наведуваат на национална, расна и верска нетрпеливост)