Фото: Кога мајката природа ќе ве замолчи

12 перфектни фотографии. Ако просечно една слика е 1000 зборови, натпросекот за овие слики е немерлив. Уживајте во совршенството.

Коментирај:

(Kicevo.Mk се оградува од сите коментари кои наведуваат на национална, расна и верска нетрпеливост)