Шокантно севернокорејско видео кое го „смрзна“ светот

Бизарно видео емитувано на официјалниот сајт на Северна Кореја го обиколи светот. Во самото видео е прикажано момче кое сонува како се вози со ракета во вселената, снимки како се уништуваат американските градови и умираат луѓе и порака дека „злото е во пламен“.

Видеото доаѓа кратко по најавата на севернокорејскиот лидер за новини во севернокорејската нуклеарна програма. Што им се мота на севернокорејците во моментот, само тие знаат. Погледнете го видеото.