ФОТО: Снежен поздрав од Китино Кале

Неколку слики направени вчера на Кале. Приказна за себе е да тргнеш нагоре по овој снег и студ. Ама трудот секогаш се исплатува.

Фото: Бојан Велески

Коментирај:

(Kicevo.Mk се оградува од сите коментари кои наведуваат на национална, расна и верска нетрпеливост)