Кичевчани со велосипед ќе тргнат на месечината

Ако некогаш се одлучиме да ја освојуваме месечината, тоа гарант ќе биде со велосипед. Незнам како, ама како сме тргнале по снеговиве, доволно е некому да му текне и тоа. Шала настрана, возење по толкав снег до Кнежино е вистински подвиг за почит. Браво Спидбајк. Кога е следна тура?

Коментирај:

(Kicevo.Mk се оградува од сите коментари кои наведуваат на национална, расна и верска нетрпеливост)