Клубот Стефано домаќин на полуфиналналето од изборот„ Мис на Македонија 2013“

Прва станица на карванот за избор„ Мис на Македонија  2013“ во западниот дел од земјава е Кичево и клубот Стефано. Така вечерва десет кандидатки од повеќе градови од Македонија, ќе се борат за првите три места ,со што ќе се стекнат со право да учествуваат на финалниот избор што ќе се одржи на 17 август  во Дојран. Координатор на овој избор е модното студио Црнокрак од Скопје.

Зоран Антоски