Кичевчанка е најдобриот студент на Битолскиот универзитет!

Категории: Македонија, Слајдер

Универзитетот „Св.Климент Охридски“ од Битола со свечена академија го одбележа патрониот празник.

Во рамките на академијата за оваа година за најдобар студент на Универзитетот „Св.Климент Охридски“-Битола беше прогласена Александра Јакимовска од Технолошко-техничкиот факултет-Велес, дисперизирани студии во Кичево.  Јакимовска студиите ги заврши со просечна оцена 10!

Во рамките на свечената програма беа доделени и други награди и признанија за истакнати студенти од овој Универзитет.

Коментирај:

(Kicevo.Mk се оградува од сите коментари кои наведуваат на национална, расна и верска нетрпеливост)

Документарен филм посветен на судбините на членовите на првиот президиум на АСНОМ во кој влегувал и нашиот сограѓанин, Владимир Полежиноски, интелектуалец и составувач на првите документи на Асномска Македонија.

FB Analytics


Tags: , , , ,