Грабнат авион на охридскиот аеродром

Ова не е вистински настан, туку симулација во рамки на оперативно-тактичката вежба “Бран 2012“ која МВР во соработката со надлежните

Read more

Шокантно тврдење: Борис Трајковски бил намерно убиен?

Адвокатот Игњат Панчевски тврди дека поседува сателитска видео снимка на која се гледа како од воениот авион е стрелано со

Read more