Home » Posts tagged with » Ања
Романот „Ања“ во продажба со картичка со посвета

Романот „Ања“ во продажба со картичка со посвета

По повод 8 ми Март -денот на жената, романот „Ања“ повторно е во продажба, овој пат заедно со картички со посвета. – Значи поминаа 2 години од издавањето на АЊА. По повод 8 ми март, денод на жената, романот ќе се продава заедно со посвета на картичка која ќе се дели безплатно со секоја купена […]

Промоција на романот „Ања“ – првенче на Оливера Ширговска

Промоција на романот „Ања“ – првенче на Оливера Ширговска

Во среда, 17 јули, во просториите на НУЦК „Кочо Рацин“ ќе се одржи промоцијата на романот „Ања“ од Оливера Ширговска. Ова е нејзин прв роман. -Романот „Ања“ го напишав за четири месеци, тој е мој прв роман и го пишував со многу емоции и желба. Темата – односно содржината е љубовна, што на некој начин […]