Бочески: Сега и самиот врв не е недостижен за Напредок

Секогаш скромниот кормилар на Напредок Драган Бочески, конечно ја отвори душата и вели ако на почетокот на првенствената сезона ,главна

Read more

Дојде за Работнички, но го виде Напредок

На неделниот првенствен натпревар Работнички- Напредок присуствуваше и почесниот претседател на холандскиот прволигаш Херенвен,  со намера на да го види

Read more