Home » Posts tagged with » Бојан Дамјаноски
СЛУШНЕТЕ: Одлчина кавер-верзија на „Тhinking Out Loud“ на Бојан Дамјаноски

СЛУШНЕТЕ: Одлчина кавер-верзија на „Тhinking Out Loud“ на Бојан Дамјаноски

Младиот пејач Бојан Дамјаноски или како што публиката го памети како еден од членовите на дуото „Line Out“ направи одлична кавер-верзија на светскиот магахит „Тhinking Out Loud“ на „Ed Sheeran“. Ова е само најава за она што допрва го подготвува Бојан, а ќе се појави некаде кон крајот на пролетта. – Се одлучив за оваа […]

Кичевчаните Line Out и со акустична верзија на песната „Како првиот ден“

Кичевчаните Line Out и со акустична верзија на песната „Како првиот ден“

Бојан & Бојан, кичевчаните кои подобро ги знаеме како Line Out, наското ќе ја објават акустичната верзија на нивната прва песна „Како првиот ден“. Видео записот за оваа песна ќе биде на Славе Викторијоски. Нумерата треба да излезе пред Нова Година. Покрај оваа песна, бендот најавува нова песна во соработка со Зоран Алексиќ. Првата песна […]