Home » Posts tagged with » Гравити (Page 2)
Кичево викенд шема (12-14 октомври 2012)

Кичево викенд шема (12-14 октомври 2012)

Кафе Стефано Сабота: Backdoor band од Охрид, во живо, почеток: 22.00, влез слободен * * * Клуб Флерт Петок: Mak & YU 100% Party, почеток: 22.30, влез слободен Сабота: Emil Arsov Live, почеток: 22.30, влез 50 денари * * * Кафе Клуб Гравити Петок: Hospital Party with Deejay DaDi, почеток: 22.45, влез 50 денари Сабота: Toni […]

Кичево викенд шема (5-7 октомври 2012)

Кичево викенд шема (5-7 октомври 2012)

Клуб Флерт Петок: Тоше Проески Night, почеток: 22.30, влез слободен Сабота: Хип Хоп шоу со DJ P.I.M.P. + танчерки, почеток: 22.35, влез 50 денари * * * Кафе Клуб Гравити Петок: Erik Fox (Antenna 5 ), почеток: 22.45, влез слободен Сабота: 2 Exit Band, почеток: 22.45, влез 50 денари * * * Кафе Стефано Сабота: ADDICTED […]

Page 2 of 212