Home » Posts tagged with » Игор Ивановски
ВИДЕО: Говори од саботната конвенција во Кичево

ВИДЕО: Говори од саботната конвенција во Кичево

Говори од конвенцијата „Кичевчани за Кичево“ во Кичево одржана во саботата (16 март 2013) на која се обраќаат: Благоја Деспотоски, Ванчо Србакоски и пратеникот Игор Ивановски. Кога се сака се може и ова е пример за цела Македонија. Кичевчани за Кичево! Истата вечер се отвори заедничкиот штаб на коалицијата „Кичевчани за Кичево“. Целосното видео од […]

ФОТО: Свечено отворен изборниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ во Кичево

ФОТО: Свечено отворен изборниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ во Кичево

Во Кичево вечерва е отворен изборниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ. Воедно се одржа и конвенција на која се претстави заедничкиот кандидат за градоначалник Благоја Деспотовски, а беше промовирана и листата на советници од коалицијата „Кичевчани за Кичево“. На отворањето на штабот присуствуваа пратениците Антонио Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ и Игор Ивановски од СДСМ. – Мотото „Кичевчани за Кичево“ не обединува […]

ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ вечерва отвораат заеднички изборен штаб во Кичево

ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ вечерва отвораат заеднички изборен штаб во Кичево

Коалицијата „Кичевчани за Кичево“ вечерва во 20:00 часот организира заеднички настан во рамките на изборната кампања во општината. Градоначалникот и кандидат на коалицијата „Кичевчани за Кичево“ Благоја Деспотоски заедно со пратениците Игор Ивановски од СДСМ и Антонио Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ ќе го отворат заедничкиот изборен штаб во центарот на градот. На настанот ќе присуствуваат и […]