Home » Posts tagged with » Кичечвани за Кичево
ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ вечерва отвораат заеднички изборен штаб во Кичево

ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ вечерва отвораат заеднички изборен штаб во Кичево

Коалицијата „Кичевчани за Кичево“ вечерва во 20:00 часот организира заеднички настан во рамките на изборната кампања во општината. Градоначалникот и кандидат на коалицијата „Кичевчани за Кичево“ Благоја Деспотоски заедно со пратениците Игор Ивановски од СДСМ и Антонио Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ ќе го отворат заедничкиот изборен штаб во центарот на градот. На настанот ќе присуствуваат и […]