Home » Posts tagged with » концесии
Дванаесет ловишта ќе се даваат под концесија

Дванаесет ловишта ќе се даваат под концесија

Дванаесет ловишта во пет ловни региони во Mакедонија ќе бидат дадени под концесија. Огласот веќе е распишан од страна на Министерството за земјоделство и ќе трае до 20 јануари. Три од ловиштата се со ситен дивеч и за нив концесијата ќе биде 10 години, а девет се ловишта со крупен дивеч и тие ќе бидат […]