Home » Posts tagged with » лапсуси
Топ 10 најголеми лапсуси на CNN (фото)

Топ 10 најголеми лапсуси на CNN (фото)

Некогаш угледна и моќна мрежа, денес моќна, ама не и угледна. CNN не е тоа што беше, а нејзините вести освен што се гледаат со голма доза на сомнеж, често се мета на исмевање, најчесто поради елементарното непознавање на географијата. Неретко, информациите што ги пласираат се толку погрешни што во најмала рака предизвикуваат гнев кај […]