Home » Posts tagged with » маркетинг

МАРКЕТИНГ ПОНУДА НА WWW.KICEVO.MK

www.Kicevo.Mk e единствен информативен портал од Кичево и поширокиот регион. Освен во Кичево, читан е и во Македонски Брод, Демир Хисар, Дебарца. Нашата страница има во просек по 80 000 посети на месечно ниво, додека со активноста на социјалните мрежи нашето влијание надминува 120 000 луѓе. Со рекламирање на www.Kicevo.Mk директно му помагате на вашиот […]

www.Kicevo.Mk започнува да издава рекламен простор

www.Kicevo.Mk започнува да издава рекламен простор

После 5 месеци функционирање на интернет просторот, www.Kicevo.Mk започнува да нуди простор за рекламирање. Страницата во изминатиот период бележи континуиран пораст на читаност и растечка лојалност на читателите. Ја достигнавме бројката од 50 000 посети и 100 000 прелистувања месечно. Нашата страница и понатаму ќе ги унапредува своите содржини проширувајќи го влијанието кај читателската публика […]

Чаршија.Мк – нов кичевски портал

Чаршија.Мк – нов кичевски портал

Од ноември 2012, на интеренет почна да работи кичевскиот портал www.Carsija.Mk. Уредуван од ентузијасти, порталот обработува забавни теми и маркетинг. Содржи корисни информации кои се однесуваа на Кичево. Ажурирањето на содржините е на дневна основа. Графички е добро среден и „лесен“ за отворање. Facebook страна: https://www.facebook.com/carsija.mk Честитки од нас и успешна работа!