Home » Posts tagged with » Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево
Кичево викенд шема (19 – 21 декември 2014)

Кичево викенд шема (19 – 21 декември 2014)

Водици 2015 Кичево и Кичевско Клуб Маало Петок: Dj STEEZ, почеток: 22.30 влез: / Сабота: LABAVO LAVABO, почеток: 22.30 влез: /   Клуб Тунел Сабота: Alex & Koki Live-Balkan Party, почеток: 23.00 влез: /   Клуб Имиџ Петок: Dj Alex, почеток: 22.05 влез: / Сабота: Само Тони и две Жени, почеток: 22.00 влез: /   […]

Кичево викенд шема (12 – 14 декември 2014)

Кичево викенд шема (12 – 14 декември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево Петок: Изложба ,,Семејно насилство и трговија со луѓе, почеток: 18.00 влез: слободен   Клуб Имиџ Петок: Friday After Work, почеток: 15.00 – 18. 00 влез: / Петок: Dj Guardian, почеток: 23.05 влез: / Сабота: Хип Хоп со K-105, почеток: 22.10 влез: /   Клуб „Маало“ Петок: THE […]

Ликовниот уметник Агрон Салиу со изложба во Кичево

Ликовниот уметник Агрон Салиу со изложба во Кичево

Со своја самостојна изложба во четврток (20 ноември 2014) пред кичевчани ќе се претстави младиот академскиот сликар Агрон Салиу. Ова е прва негова изложба во нашиот град. Изложбата ќе се одржи во Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево, со почеток од 20.00 часот. Агрон Салиу роден e 1984 год. вo Teтoвo, дипломирал нa […]