Home » Posts tagged with » понуда
www.Kicevo.Mk започнува да издава рекламен простор

www.Kicevo.Mk започнува да издава рекламен простор

После 5 месеци функционирање на интернет просторот, www.Kicevo.Mk започнува да нуди простор за рекламирање. Страницата во изминатиот период бележи континуиран пораст на читаност и растечка лојалност на читателите. Ја достигнавме бројката од 50 000 посети и 100 000 прелистувања месечно. Нашата страница и понатаму ќе ги унапредува своите содржини проширувајќи го влијанието кај читателската публика […]