Home » Posts tagged with » потекло
Трајковски се враќа да си осигури место кај Јаневски

Трајковски се враќа да си осигури место кај Јаневски

Младиот напаѓач од редовите на белгиски Зулте Варегем првпат доби покана од новиот селектор Покрај тројцата дебитанти во изборот на македонскиот фудбалски селектор Чедомир Јаневски за контролниот натпревар со Словенија на 14 ноември, во Скопје, домашните кандидати Дејан Блажевски и Мите Цикарски, како и интернационалецот Адис Јаховиќ, шанса за докажување пред новиот стратег добија и […]

Културно, историско и природно наследство

Културно, историско и природно наследство