Home » Posts tagged with » ракета
ВИДЕО: Рускиот метеорит бил соборен со ракета?

ВИДЕО: Рускиот метеорит бил соборен со ракета?

Интересно видео на кое може да се забележи дека објект, налик на ракета се движи накај метеоритот и го удира по што истиот се распрскува во делови. Руските власти не се изјаснија дали воопшто имало било каква интервенција од нивна страна. Доколку метеоритот не се распрснеше и паднеше во едно парче, последиците ќе беа катастрофални, […]

Шокантно тврдење: Борис Трајковски бил намерно убиен?

Шокантно тврдење: Борис Трајковски бил намерно убиен?

Адвокатот Игњат Панчевски тврди дека поседува сателитска видео снимка на која се гледа како од воениот авион е стрелано со ракета, како е погоден претседателскиот авион и како се срушил. Тој вели дека оваа снимка е цврст доказ и потврда на атентатот врз претседателот Борис Трајковски и неговиот екипаж. -Странски тајни служби го снимале целоит […]

Само полиција да не ги запре

Само полиција да не ги запре

Човек може на се да налета по патиштава.