Home » Posts tagged with » ракометарка
Андреа Белеска избрана за најдобра мак-ракометарка на годината

Андреа Белеска избрана за најдобра мак-ракометарка на годината

Кичевчанката Андреа Белеска е избрана за најдобра македонска ракометарка за 2014 година. Изборот го организираше спортскиот портал МакРакомет, а читателита имаа можност да го дадат својот глас во неколку категории од 8-ми до 21 декември. Нивниот избор во категоријата „Најдобра мак-ракометарка што игра во Македонија“ беше Андреа Белеска (Металург) која победи со 1586 гласови, само […]