Home » Posts tagged with » Ресторан Атва
Кичево викенд шема (19 – 21 декември 2014)

Кичево викенд шема (19 – 21 декември 2014)

Водици 2015 Кичево и Кичевско Клуб Маало Петок: Dj STEEZ, почеток: 22.30 влез: / Сабота: LABAVO LAVABO, почеток: 22.30 влез: /   Клуб Тунел Сабота: Alex & Koki Live-Balkan Party, почеток: 23.00 влез: /   Клуб Имиџ Петок: Dj Alex, почеток: 22.05 влез: / Сабота: Само Тони и две Жени, почеток: 22.00 влез: /   […]

Кичево викенд шема (12 – 14 декември 2014)

Кичево викенд шема (12 – 14 декември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево Петок: Изложба ,,Семејно насилство и трговија со луѓе, почеток: 18.00 влез: слободен   Клуб Имиџ Петок: Friday After Work, почеток: 15.00 – 18. 00 влез: / Петок: Dj Guardian, почеток: 23.05 влез: / Сабота: Хип Хоп со K-105, почеток: 22.10 влез: /   Клуб „Маало“ Петок: THE […]

Кичево викенд шема (5 – 7 декември 2014)

Кичево викенд шема (5 – 7 декември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево – Петок: Од кол на кол, почеток: 19.00 влез: 50 денари   Клуб Имиџ Петок: Friday After Work, почеток: 15.оо влез:/ Петок: Бојан Вељаноски, почеток: 22.10 влез: / Сабота: Ерик Фокс, почеток: 23.00 влез: /   Клуб Маало Петок: Jоце Панов, почеток: 23.00 влез: / Сабота: DJ […]

Кичево викенд шема (28 – 30 ноември 2014)

Кичево викенд шема (28 – 30 ноември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево Сабота: „2012 – Последните Македонци“, почеток: 19.00 часот влез: 50 денари Клуб Имиџ Петок: After Work Party со Горан Слајд, почеток: 15.00 влез: / Петок: Tequila Dance with DJ Vix Alex, почеток: 22.15 влез: / Сабота: Chiko – City Radio, почеток: 22.15 влез: / Клуб Тунел Петок: […]

Кичево викенд шема (14 – 16 ноември 2014)

Кичево викенд шема (14 – 16 ноември 2014)

Сала Јанчица Сабота: ракометен натпревар Р.К Гого (Кадети) – Р.К Бутел 2014 (Кадети), почеток: 11.00 влез: / Клуб Маало Петок: BALKAN Party with DJ Alex Rex, почеток: 22.30 влез: / Сабота: Alen Hasanovic & band, почеток: 22.30 влез: / Клуб Тунел Петок: ROBOTNIX, почеток: 23.00 влез:  / Сабота: Play Hip Hop With Strajk (MC), почеток: […]

Кичево викенд шема (7 – 9 ноември 2014)

Кичево викенд шема (7 – 9 ноември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево Петок: ИЗЛОЖБА “ЗАД СТАКЛОТО“, почеток: 20.00   Сала Јанчица Сабота: ракометен натпревар Р.К Гого (Кадети) – Р.К Јуниор (Кадети), почеток: 11.00 влез: /   Клуб Маало Петок: DJeneral Jankovic, почеток: 22.35 влез: / Сабота: THE HOUNDS, почеток: 22.30 влез: /   Клуб Имиџ Петок: After Work Party […]

Кичево викенд шема (31 октомври – 2 ноември 2014)

Кичево викенд шема (31 октомври – 2 ноември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево Петок/Сабота/Недела: Филм: „До Балчак“, почеток: 20.00 влез: 100 денари Клуб Имиџ Петок: Ring Road, почеток: 22.15 влез: Сабота: Hip Hop со DJ Nasty De Luxe, почеток: 22.25 влез: слободен Клуб Маало Петок: ARDI FLEX, почеток: 22.30 влез: / Сабота: Клуб Тунел Петок: Караоке со Борче, почеток: 23.30 влез: […]

Кичево викенд шема (24 – 26 октомври 2014)

Кичево викенд шема (24 – 26 октомври 2014)

Клуб Имиџ Петок: After Work Party – Dj Micko, почеток: 15 до 18 часот, влез: / Петок: Dj Branchez (City Radio), почеток: 22.00 влез: / Сабота: DJ ZOMAX, почеток: 22.00, влез: /   Клуб Маало Петок: THE BACKDOOR BAND, почеток: 22.45 влез: / Сабота: High Control почеток: 22.35  влез: /   Клуб Тунел Петок: Robotnix […]

Кичево викенд шема (10 – 12 јануари 2014)

Кичево викенд шема (10 – 12 јануари 2014)

Клуб Војаџер Петок: DJ MILAN, почеток: 23.00 влез: / Сабота: SARAH MACE LIVE, почеток: 23.00 влез: / * * * Клуб Имиџ Петок: DJ ANDREJ MICAJKOV, почеток: 22.30 влез: / Сабота: Zoki Conga, Dadoni Trumpet & Dj Mikar, почеток: 22.30 влез: / * * * Клуб Гравити Петок: Dj SLAVE ( superhiks ), почеток: 22.30 […]

Кичево викенд шема (6 – 9 декември 2013)

Кичево викенд шема (6 – 9 декември 2013)

Клуб Гравити Петок: Dj RobotniX & Milan, почеток: 22.00 влез: слободен Сабота: Gjoko Taneski & band, почеток: 22.30 влез: слободен Недела: Драган Мијалковски, почеток: 20.30 влез: слободен * * * Клуб Војаџер Петок: Beats by ni4e, почеток: 23.00 влез:/ Сабота: HIP HOP & RNB with DJ CVARE, почеток: 23.00 влез:/ * * * Клуб Имиџ […]

Page 1 of 6123Next ›Last »