Home » Posts tagged with » седница
Кичевскиот совет утре ќе ја одржи 10-тата седница

Кичевскиот совет утре ќе ја одржи 10-тата седница

Советниците од Општина Кичево утре ќе ја одржат 10-тата седница со почеток во 10:00 часот. На дневен ред има 12 точки по кои ќе се расправа и тоа: 1. Усвојување на Квартален извештај за извршување на буџетот на општина Кичево за извештајниот период од година до 30.11.2013 година. 2. Предлог Одлука за измена и дополна […]

Кичевскиот совет утре ќе ја одржи 9-тата седница

Кичевскиот совет утре ќе ја одржи 9-тата седница

Советниците од Општина Кичево утре ќе ја одржат 9-тата седница со почеток во 10:00 часот. На дневен ред има 17 точки по кои ќе се расправа и тоа: Дневен ред 1. Усвојување на Годишна програма за работа на ЈОУ за деца – детска градинка “Олга Мицеска“ Кичево за учебната 2013 -2014 година. 2. Предлог Одлука […]