Home » Posts tagged with » Ташко
ФОТО: Урнат билборд на кандидатот Деспотоски и уште неколку уништени

ФОТО: Урнат билборд на кандидатот Деспотоски и уште неколку уништени

Вчера во вечерните часови урнат е рекламен билборд на кандидатот Благоја Деспотоски – Ташко, а уште неколку се уништени со црна боја и на нив со спреј се исчкртани пароли „УЧК“ и редниот број на противкандидатот на Деспотоски. Дали некој е нервозен поради се поизвесната победа на Благоја Деспотоски?

ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ вечерва отвораат заеднички изборен штаб во Кичево

ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ вечерва отвораат заеднички изборен штаб во Кичево

Коалицијата „Кичевчани за Кичево“ вечерва во 20:00 часот организира заеднички настан во рамките на изборната кампања во општината. Градоначалникот и кандидат на коалицијата „Кичевчани за Кичево“ Благоја Деспотоски заедно со пратениците Игор Ивановски од СДСМ и Антонио Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ ќе го отворат заедничкиот изборен штаб во центарот на градот. На настанот ќе присуствуваат и […]