ПОТВРДЕНО: Автомобилска компанија влегува во Кичево!

Идниот месец своето влегување ќе го објави компанија од областа на автомобилската индустрија. Тоа ќе биде браунфилд инвестиција во Кичево

Read more

Почнува со градба технолошко-индустриската развојна зона „Кичево“

Поттикнување на локалниот економски развој, трансфер на технологии и вештини на работната сила, зголемување на конкурентноста на локалните компании и зголемен извоз

Read more