Home » Posts tagged with » Тhinking Out Loud
СЛУШНЕТЕ: Одлчина кавер-верзија на „Тhinking Out Loud“ на Бојан Дамјаноски

СЛУШНЕТЕ: Одлчина кавер-верзија на „Тhinking Out Loud“ на Бојан Дамјаноски

Младиот пејач Бојан Дамјаноски или како што публиката го памети како еден од членовите на дуото „Line Out“ направи одлична кавер-верзија на светскиот магахит „Тhinking Out Loud“ на „Ed Sheeran“. Ова е само најава за она што допрва го подготвува Бојан, а ќе се појави некаде кон крајот на пролетта. – Се одлучив за оваа […]