Home » Posts tagged with » Чоколадо
Митови за чоколадото

Митови за чоколадото

Чоколадото со години беше на листата намирници кои треба да се избегнуваат, бидејќи е штетно по здравјето, но се покажа дека повеќето од тие митови немаат врска со вистината. Чоколадото како и сите бескрајно фини нешта, е опкружено со многу митови на кои единствена цел е да не спречат да го конзумираме, или барем така […]