Home » Posts tagged with » big data
BIG DATA

BIG DATA

Големите податоци или големата количина на податоци (Big Data ) се нов прозорец на вредни информации во бизнисот и во денешно време речиси секој поголем ,но и помал бизнис не може да биде во тек со светските трендови доколку една компанија нема одредена информација во точен момент за стартирање на својот нов продукт (најсвеж пример […]