Home » Posts tagged with » cenovnik

МАРКЕТИНГ ПОНУДА НА WWW.KICEVO.MK

www.Kicevo.Mk e единствен информативен портал од Кичево и поширокиот регион. Освен во Кичево, читан е и во Македонски Брод, Демир Хисар, Дебарца. Нашата страница има во просек по 80 000 посети на месечно ниво, додека со активноста на социјалните мрежи нашето влијание надминува 120 000 луѓе. Со рекламирање на www.Kicevo.Mk директно му помагате на вашиот […]