ВИДЕО: Хелихоптер на АРМ во акција

Интересна снимка на хелихоптер на АРМ во акција за гаснење на пожарот над Кичево. Моќниот Ми-8 полни вода од Осломејшкото езеро и се враќа назад. Интересна снимка.

 Видео: Давор Богданоски