Кичево викенд шема (13 – 15 септември, 2013)

НУЦК Кочо Рацин – Кичево

Петок: Изложба на карикатури “КАЗАНОВА КИЧЕВСКИ“, почеток: 20.00 часот

* * *

Стадион на ФК Напредок

Сабота: ФК НАПРЕДОК – фк врапчиште (Кадети), почеток: 14.00

* * *

Клуб Имиџ

Петок: Dj Bobi @ Клуб Имиџ, почеток: 22.30 влез: /

Сабота:

* * *

Клуб Војаџер

Сабота: DJ MILAN, почеток: 23.00 влез: /

* * *

Клуб Гравити

Петок:

Сабота:

* * *

Ресторан Мугос

Сабота: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: влез:

* * *

Ресторан „Стара Куќа“

Сабота: Забава со “Кичевски Тамбураши”, почеток: 21.30 влез: /

* * *

Ресторан Мегос (резервации 075 305 191)

Сабота: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: 22.00 влез:/

* * *

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk