Кичево викенд шема (17 -19 мај 2013)

Центар за култура „Кочо Рацин“

Сабота: Хуманитарен концерт за поправка на црквата Свети Атанасиј во Премка, почеток: 19.00 влез: 100 денари

* * *

Рекреативна велосипедска тура

Недела: Bistra Tour(Classic de Iva) – Рекреативна mount bike тура (95 km) по планината Бистра. Старт: најдоцна 08.00 часот во центарот на Кичево

* * *

Клуб Војаџер

Петок: DANCE HITS, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: 2EXIT BAND LIVE, почеток: 22.30 влез: 50 денари

* * *

Клуб Гравити

Петок: Saxation, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: Gevrek band, почеток: 22.00 влез: /

* * *

* доколку има настан кој не е на листата, пишете на kontakt@kicevo.mk за да биде додаден