Кичево викенд шема (19-21 април 2013)

Стадион Крушино

Сабота: Напредок(Кадети)-Караорман(кадети), почеток: 12.15

* * *

Клуб Војаџер

Петок: Повеќе витамини со Jован ЕПС, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: HIP HOP & R ‘N’B with ARDI FLEX -Learning Flexibility, почеток: 22.00 влез: /

* * *

Клуб Гравити

Петок: DJ Dadi, почеток: 22.30 влез: /

Сабота: Commercial music, почеток: 22.30 влез: /

* * *

Пицерија Јаху

Петок: REAGGE NIGHT, почеток: 21.00 влез: /

* * *

Ресторан Антика

Сабота: Харизма бенд и Дарко Стојаноски, почеток: 21.00 влез: /

* доколку има настан кој не е на листата, пишете на kontakt@kicevo.mk за да биде додаден