Кичево викенд шема (26 – 28 јули, 2013)

Клуб Стефано

Петок: Караван Мис на Македонија, почеток: 21.30 влез: /

Сабота: Fantastic Five, почеток: 22.00 влез: /

* * *

Клуб Гравити

Петок: Dj ANDREJ GJOSHEV ft IGOR SAXATION, почеток: 22.30 влез: 50 ден

Сабота: Marko Slatkaristika, почеток: 22.30 влез: 70 денари

* * *

Клуб Војаџер

Сабота: DJ ALEX REX, почеток: 22.30 влез: /

* * *

Ресторан Антика

Сабота: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: 22.00 влез: /

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk